Owner




Telah tertulis di Luh Mahfuz, nama diri ini Nur Atikah.

Nama glamour sikit Aza..hehe Aza ni ramai orang sekeliling lah yang panggil nye tu especially dekat u ni.
tapi sekarang, rindu nak dengar orang panggil A T I K A H.. huhu

Mawar Rindu plak, nama sampingan untuk blog nih, kenapa mawar rindu? kerana ada laahh rahsianyaa..hehe
*yg kat atas tu baru nama, tapi panjang sungguh -_-

DILAHIRKAN pd 21 Ogos 199*
*jgn lupa wish,bg hadiah lg terbaekk, haha*

ASAL Kedah, dan selamanya orang Kedah.. 
Walaupun bakal suami mungkin bukan orang kedah, tapi sy tetap anak jati kedah. *eh, tetiba ? calon pon xda.berangan ! haha

PENCINTA ungu ! dan sekarang ungu dah dapat pasangannya, iaitu 'pink + oren' = peach ^_^ *yeay !

Alhamdulillah, dah selamat  masuk degree dah, doakan yea sampai grad :)

Status hati: Belum dimiliki oleh manusia. 

Nak tanya apa lagi? meh komen kat bawah k :)

2 comments:

Cik Yaya said...

Alolo...comel Atikah.. study dekat mana dik?

akak pun minat ungu..minat gegilos..ungu..lavender..n so on..ungu akak pun dah ada pakwe..(gituw)..pakwe dia nama merah..hehe =)

Mawar Rindu said...

eheh, study uia gombak.. hee

wowwww, dah jumpa pakwe, bila nak bg kawin? >.< haha