Friday, 6 April 2018

First Giveaway of Granjr_collections



Giveaway first @granjr_collections

Assalamualaikum korang. Haritu sis janji kan yang sis nak buat #giveaway, tapi lama pulak ambik masa ye. Huhu. In shaa Allah memang tak rugi kalau awak join giveaway ni.
Sebab first, syarat dia senang saja, second, awak boleh pilih beg mana yang awak nak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sebelum mula tu, giveaway ni hanya valid dekat SINI.

So, mari baca syarat² nya ya:
1) Like this post
2) Follow ig @granjr_collections. Sis akan buat spotcheck ye awak².
3) Comment "done" and hashtag "#giveaway"
4) Tag 3 orang kawan awak.

Khalass ✔✔
Senang kan? ๐Ÿ˜‰

So, contest akan berlangsung selama seminggu or lebih. Hadiah hanya boleh dipost dalam Malaysia only.

Kalau awak nak menang, boleh komen banyak kali ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰
Goodluck! ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
#giveaway #contest #tagafriend #liketowin #followtowin #hadiahbeg #sayanakbeg #sayajualbegmurah #takadacintasepertimu๐ŸŽฅ๐ŸŽฌ #fashionvallet #andainyatakdir2 #sufiansuhaimi #elfiraloy #izreenazminda #bebytoratora #handbagmurah

No comments: