Thursday, 20 August 2015

Satu Impian Dah Tercapai!


Assalamu'alaikum, hai!

Baru-baru ni ada buat entry pasal My Wishlist.
Kemudian, sajalaa godek-godek entry lama and found that I've written something regarding my impian nak pakai kimono even tak dapat pi Jepun sekali pon.

Entry tu dilakar pada 23 November 2013, SINI..

Then, pada entry saya yg From Japan to Perth tu laaa terlaksana segalanya.

Nak pakai kimono - checked!

Itulah salah satu kepentingan mengapa kita harus menulis dan senaraikan apa yang kita mahu.
Sebabnya, kadang bila masa berlalu, kita jadi terlupa dengan kehendak kita suatu masa dahulu.

Jadi bila kita abadikan dalam blog atau diary, kita boleh refer semula pada masa akan datang.

Dan disebabkan itu jugalah munculnya buku-buku, kerana apa yang dicatat di dalam buku, kekal selamanya, juga boleh dibawak from generation to generation.

So jom kita pakat tulis apa yang kita maw okay?
Nanti pada masa depan boleh cek apa yang dah tercapai apa yg belum. hehe

So tu je lah nak cerita kalini.
Cuma nak belanja gambar sekeping dua jeee.. hehe

Ape, throwback kateko~~ hehe



                                  
Labuh itu biasa bagi orang comel macam aku, haha



 


  


psst: rasa macam perempuan melayu terakhir bila pakai kimono! haha



4 comments:

Nini Hanini said...

Nak try jugak pakai kimono one day :D

Mawar Rindu said...

@Nini Hanini HEe aminnn. Saya doakan moga tercapai. Hehe

Atikah Aziz said...

Best nya akak..nk try pakai gak..hehe

Dunia Zumal said...

Wah, macam orang Jepun laa...