Monday, 10 August 2015

Channing Tatum; The Charming


Assalamualaikum!

Hi everyone! I hope uolls are doing fine ^_^

Let's get straight to the business.

I'm sure most of us who love English movies would recognize The Charming, Channing Tatum.

Seriously he is hot! haha. Apa? Tak pecaya? okay wait, meh tengok gambar dia dulu. :P




*oh gambar yg lagi hot, korang google image je la ek. hehe


This guy, I knew him dr movie She's The Man.
One part yg boleh buat girls jatuh hati kat dia part ni .......



Seems like gentleman. hehe

Then, terjumpa satu part from movie, The Vow.
I see the main actor is him, terus cari kat ITV kateko.

Perghhh, kalau dah dalam She's The Man pon boleh jatuh hati, inikan watak dia dalam The Vow!

Gila weh sweet, romantic, gentleman and all! haha



Dia punya senyummmmm, CHARMING!
*screenshot by me, haha

Refer to my previous post, maybe kalau kita tengok kat gambar tak charming mana pon..
Tapi cer tengok dia berlakon, huh cair!

Actually banyak lagi movie dia berlakon, tapi biasalah, sis minat genre romantic je, lawan2 tak minat.. hehe.

So find it out!

How about you guys? Korang crush kat sapa? hehe cer share sikit *.*


p/s: Sis selalu layan movie kat ITV Movie tuuu, Almost semua cerita ada, and from various countries! Cekidout



4 comments:

Dunia Zumal said...

Wah, hensem ler mamat tu ^-^

Mawar Rindu said...

hehe memang hensem..huhu

Aisyah Sukor said...

http://channingtatumunwrapped.com/ nah ni utk awak..... hehehe... follow here

Mawar Rindu said...

wowwwww, haha thanks @aisyah sukor :D