Saturday, 1 November 2014

Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak

Assalamualaikum semua!

Dah lama kan tak join giveaway suma niii, so rasa macam nak join balik laa..hehe
Kalau ada rezki, adalaa tu hadiahnyaaa.. 

BTW, mcm dah lama tak update entry and blogwalking suma ni, so bila join, harapnya ada laa yg sudi melawat blog titew ni >.< eheh.

And sponsor dia pon ramaiiiii, so hadiah dia pon manyak jugakkkkk. so moh kita join! 
Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak.Com
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com

Hadiah Terkumpul
Cash : RM 390
Topup : RM 195
Barangan : Tudung Pashmina x 1, Shawl x 2, Novel Sanctuaria x 1, Tudung Aidijuma x 1, Bantal Handmade x 2

Terima Kasih kepada Sponser

AbgferOz | MahaMahu | Yanty Lee | Afzal Sukasuki | Mawar Biru | Cik Pjaz | Ieta Mat Sa’ad | Mohamad Nasir | Yan Saflina | UmmiMama |Mohd Noor Shawal | Dila KazUha | Doktor Pemasaran | Helmi Julia | Nadia Johari | Suzlin Azreena Nordin| Nurul Syarafina II | Khaty Aiman| KyLe Kesha | Cik Yaya | Putery Memory | Edo Hayra | Delima Zamrud | Karen Nisa 

Untuk menyertai Giveaway Cuti Sekolah anda boleh klik Banner atau SILA LIHAT SINI

5 comments:

Cik Yaya said...

All the best dear =)

Mawar Rindu said...

thanks akak :D

Cik Adda said...

Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
GiveAways Diary Jejaka Hangat (11 Nov)
GA by mamanizacom (10 Nov)
GA cuti sekolah by JiwaRosak (11 Nov)

Aqilah Azmi said...

Wiwiwiwiii chaiyukkk

AbgferOz said...

terima kasih sudi menyertai GA ini diharap semua syarat telah dipenuhi :)