Monday, 27 October 2014

New Look for New Years!

Assalamu'alaikum uolls!

Almost 5 month I'm not updating anything. And here we are~ With the new look, new appearance, and I love this! Sempena Maal Hijrah ni, moh la kite berhijrah ke arah yg lebih baik, and by that, nak la jugak blog ni berhijrah jadi cantikkkk.. haha
Nak edit sendiri, diri ni tak berapa kreatif and tak berapa pandai. Jadi aku gunakanlah khidmat cik mek molek Aimi Syafiqah untuk edit blog aku niiiii.. haaaa comel tak sekarang? haha yealaa, nak dibandingkan dengan yg lama, bosan aku tengok..haha *kutuk diri sendiri sbb diri sendiri yg edit sblm ni,lol*

A big clap to her sbb menjadikan blog aku ni look fresh, simple and ada element 'anime' sikit.. hehe. So pada sesapa yg rasa nak blog jadi tantik, haa boleh laaa bincang2, sembang2 ngan diaaa, serius baik orang nyaaaa.. hee.
Okaylahhh, tanak cakap banyak, nak cakap blog dah berubah rupa jaaaa.. hehe , so lepas ni nak update entry pon semangat la sikit *ye ye je* haha.  In case ada yg tertanya2 rupa lama blog I ni macam mana, ni haaaaa rupenyeee

Semakkan?? lulz

Okay, dah cukup untuk malam ni.. Nak gi buat keja lain plakkk. Rajin2kan komen yaaa and bagi pendapat rupa baru blog niii,, hehe

#Sempena maal hijrah ni, meh lah kita sesama  move on dari perasaan sendiri. -,-' #

2 comments:

Nao Mei said...

Cik akak nie dah berapa kali salin kukit..hihi...

Mawar Rindu said...

ehehehe, maklumla cik akak, sy baru setahun lebih buat blog, so baru sekali la tukar kulit.. hehe