Saturday, 31 May 2014

Pengumuman Penting Kepada Peserta Giveaway by Atikah Aziz

Bismillah.
Assalamu'alaikum.


PENGUMUMAN PENTING BUAT PESERTA 1st Mini Giveaway by Atikah Aziz!

Alhamdulillah, nampak gaya GA ni dah melebihi anggaran peserta, target 50 ja hihi tak sangka boleh dapat banyak sambutan walaupun takda lah segempak blogger terkenal, apapun bersyukur..hihi
Mesti semua suspen kan apesal yang buat GA orang lain, yg buat pengumuman penting orang lain..
Tapi sebelum tu nak ucapkan terima kasih banyak2 pada sapa yg join ^_^ arigato gozaimas! pada yang kami tak follow lagi, mohon maaf, i'allah kami akan follow balik dr semasa ke semasa.

Atas sebab2 yg xdapat dielakkan, sy, Aza Atikah / Mawar Rindu / Cik Aza *bukan nama sebenar,haha* akan UMUMkan pemenang bagi GA ni. tapi bukan nak umum sekarang, tunggu 1 atau 2 Jun yaa! Sepatutnya Atikah Aziz yang akan umumkan tapi dia akan sambung belajar dan kena uruskan banyak hal, jadi sambil tu meh kita doa moga dia dipermudah urusan yaa!

TAPI anda semua tak perlu risau, sy yg akan uruskan pembahagian hadiah.. dan mohon maaf atas kesulitan yg terjadi ni yaaa...

Oleh sebab itu, hadiah juga dah bertambah.. hehe

RM50 x 1 - cash
RM10 x 1 - topup
RM5 x 4 - topup 
jadi semua pemenang ada 6 orang :D

Dan tempoh untuk anda tuntut hadiah dr sy selama 2 minggu je, kalau tak dituntut akan burn :)
Untuk tuntut hadiah, akan diterangkan dalam entry seterusnya.
Sekali lagi, maaf atas segala kesulitan. Kerjasama baik dari anda amat dihargai. 

p/s: ada nama peserta yg belum diupdate dalam entry Atikah, jangan risau, tu tak bererti penyertaan anda ditolak, mungkin dia tak sempat update. So lepas dia dah update baru kitorang undi pemenang :) Tiada sebarang pilih kasih, pemenang akan diketahui melalui random.org dan sy dan atikah yg akan undi peserta.. 
Terima Kasih :)

8 comments:

Anayizus -SBP- said...

oraitttt...tq for info...heheheh gud luck Atikah..

Anizz Annisa said...

oke.. akan tggu..hihi.. :)

Wan Nur Fathiyyah said...

Okay, tak sabar tunggu Atiqah update for next entry ^_^

miss wawa said...

thanks 4 your information dear^^

Atikah Aziz said...

tenkiu akak :D

MaWaR RinDu said...

hekhek, keep calm guys n wait yaaa! haha

syafika ghazali said...

okey...can't wait!!

Aqilah Azmi said...

wahhh nanti roger qila ok hihihi