Monday, 12 May 2014

From Japan To Perth

Assalamua'alikum blogger!!
waaa lama tak update blog nih ! serius rinduuu dan jugak malas. okay.haha
Alkisahnya petang tadi, my friends and I pergi Tokyo Perth Exhibition.
Tahulahkan betapa aku ni nak sangaaat pakai kimono kan, and know what, kat exhibition ni diorang sediakan kimono n sewanya hanyalaah RM2 hinggit.. Worth it! Ape lagi kaannn.. sakan la aku..hahaha tapi boleh pakai kejap je sbb ad 2 je :( *okay abaikan part tu.
Yang nak ceritanya ni, exhibition ni diadakan oleh students architecture, final year.. omaigadd, AMAZING! diorang dah pergi jepun n perth bulan 1 haritu, n exhibition ni part of their course. Kalau tak pergi and tak buat exhibition ni, boleh fail taw! sebab tulaah dyorang buat sume benda ni and aku bersyukur sgt sbb tahun ni dyorang pergi jepun ! wahaha, at least ada benefit nya kat situ ^____^ kikiki ~
so sekarang nak tunjuk gambo je..haha #malas nak menaip panjang2, belum tentu korang baca...lol
okaayyy laaayaaaaannn ~~~ tengok sampai vomit k! haha


Ini replika yg dyorang buat menggambarkan bandar tokyo

Ohh sapa lah xtaw ni gunung apa kan? haha

Ehh shomelnyaaa! sapa ni? kahkahkah :P



Wa bajet-bajet ayu sambil belajar tea ceremony! haha

Gadis melayu terakhirkah itu? haha #Gaddis jepun mungkin

Akak Syu dan Akak Liyana #acahacahmuda

Jepun punya tower :D

Makanan yg mostly tak halal, dalam gambar ada udon n lain2

Hah, tu sapa suka tengok anime mesti tahu !! ball rice! haha

Tea ceremony

Ada gaya2 anime tak? bahahhaha

Yang sebelah kiri happi, Yang sebelah kanan kimono :)


1) Berjalan ku sendiri di bumi Perth ini


















2) Manakah jalan yang harus aku pilih? hmmm
3) Eh aku jumpa koala!! shomellnyaaaa,
kini hidupku bakal berubah! 

Alhamdulillah, aku temui semula kawan-kawan aku! bahaha menarik tak kisah aku?
Boleh buat novel x? haha lol

Okaayyy.. Sekian kisah aku untuk harini.. Ada jugak kesedaran nak update blog walaupun dah lama tak update melainkan join giveaway.. haha ok papai. Selamat malam ! Doakan aku dipermudahkan urusan for this incoming exam :D dan doakan aku jadi seorang yg rajin jugak.. ok baiiii -_-

p/s: thanks pd both of them sbb sudi teman aku yg giloss punya nak pegi exhibition tu..huhu :* heart korang <3

3 comments:

Aqilah Azmi said...

Hi kak hiihiihi

Wah bestnya gi exhibition ni heee ~

MaWaR RinDu said...

haha best best ~ nanti dah masuk uia gombak boleh join macam2 lagiiii :D

Ammeylina Animey said...

insyaAllah taon dpn msuk gombak huhu. nak kena ngadap gc dulu sem dpn hurrrr #aed