Tuesday, 8 April 2014

Menang GA, tapi hadiah tak dapat?

Assalamu'alaikum semua.. waa seriusss lama betul tak bersembang-sembang kat blog ni kan..huhu
Blogwalking pon dah jarang..
Busy la uollsss.. Kalau free mcm dulu2 boleh la goyang-goyang kaki sambil jalan-jalan ke blog orang..huhu
Harap maaf yea sapa yg sy xdapat blogwalking balik tuu..huuhu

Ok cer pandang lagi sekali tajuk post kali ni..
Korang pernah kena tak? Korang join GA, korang menang tapi hadiah tak dapat?
Sama macam korang beli barang online dah bayar, tapi masalahnya barng tak sampai.. waaa such a frustrating !! Cuma yg blog ni korang dah promote, ikut semua syarat tapi last2 hadiah ke laut..huhu
Maaf kalau ada yg terasa tapi tak baiklah macam tu kan.. Harap-harap jujurlah, dah berjanji kan..

Dan lagi satu, in case korang dah bagi syarat tarikh tutup tuntut hadiah tapi si pemenang tak jugak tuntut tu lain cerita lah kan.. And diorang sendiri tak bagi maklumat diri mcm mana nak dipos ye x? tu mungkin memang winner tu taknak hadiah tu takpon dia tak perasan ke apa ke, takpelaah..

Yang jadi masalahnya bila dah bagi maklumat diri, dia buat dekkkk jaaa..haha kesian... sy penah kena jugak, tapi sy macam buat tak kisah ja..haha

One more thing, walaupun dah dapat followers ramai, hadiah tu wajiblah dipos seperti yg dijanjikan..ye dop? ini bila dah dapat follower ramai, dah lupa usaha yg dia penah buat dulu untuk dapatkan follower ramai..hmm macam-macam..

Saya pon senarnye tengah cari masa dan hadiah yg sesuai untuk buat GA.. hehe cuma belum dapat idea dan takut nanti dah buat GA tapi tak boleh nak conduct plak..xbest lah kan... so sy pendam dululah hasrat hati..hihi, nanti ad masa sy buat k :D

haaa.. Ada sapa2 berani nak share pengalaman? hehe silakan-silakan..most welcomed!

p/s : esok exam, gila kan? boleh lagi membebel kat sini..kahkahkah. ok baiiii :*


9 comments:

shahida rahim said...

dah selalu terjadi kat saya..sekrang ni pon ada 3/4 hadiah lg xdapat2 smpai sekarang,banyak kali tanye pon dia wat dek je..FB on je tapi msj kita wat xtahu..sponser yg mungkir janji namanye tu..

puteri airyn said...

Kesimpulannya janji harus ditepati.. hehehe.. lama kak Erin tak singgah jalan-jalan kat blog ni...

Alyani Matshah said...

Assalamualaikum.. maaf.. tak dpt tglkn jejak kat shoutbox awk la... lp sy kecik ja... hehe...btw... sy ada buat tutorial.. maybe dpt jwb soalan awk.. sy menabung Mr. Nuff awk k =D

http://alyanimatshah.blogspot.com/2014/04/tutorial-cara-letak-gambar-sebagai.html

MaWaR RinDu said...

@shahida rahim waa frust betul tuuuu... lepas ni kena hati2 la..

MaWaR RinDu said...

@puteri ayrin haaa setuju n kak erin..huhu janji harus ditepati bukan dicapati..eh? hehe
tulaaa dah lma xon blog kan,, sy pon lma xg blog kak erin..huhu

Nur Aliyah Syofia said...

salam bloggers :)

jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
klik here: Giveaway/Segment

Siti Norasikin said...

x prnh menag lg jd xde pengalaman..hehe
tp mmg x patut kan..dah janji kena la ditepati

Aqilah Azmi said...

Ihihii. Ada lah jugak barang tak sampai tapi takpe lah. Barang free kan hahahaha.

Eh buat lah kak. Nanti qila nak joing
Hihi

MaWaR RinDu said...

memang nak buat, tp xtaw nak bg apaa..haha