Tuesday, 29 April 2014

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam
Bismillah, saya join :D
Mana tahu ad rezeki dapat RM50, boleh sara hidup dekat u ni seminggu taw.hihi
Moh la kita join ramai-ramai.
Ada rezeki ada la, takda? takpala..kan dah ditetapkan Allah.
Ok, jom join ^_^

[ Tekan banner di atas kalau nak join ]

Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 ini dianjurkan oleh Emas Putih 
dan disponser oleh Syiera , Iskandar Daughter , Saidatul dan Syira Lokman dan Mahamahu :)

Tuesday, 8 April 2014

Menang GA, tapi hadiah tak dapat?

Assalamu'alaikum semua.. waa seriusss lama betul tak bersembang-sembang kat blog ni kan..huhu
Blogwalking pon dah jarang..
Busy la uollsss.. Kalau free mcm dulu2 boleh la goyang-goyang kaki sambil jalan-jalan ke blog orang..huhu
Harap maaf yea sapa yg sy xdapat blogwalking balik tuu..huuhu

Ok cer pandang lagi sekali tajuk post kali ni..
Korang pernah kena tak? Korang join GA, korang menang tapi hadiah tak dapat?
Sama macam korang beli barang online dah bayar, tapi masalahnya barng tak sampai.. waaa such a frustrating !! Cuma yg blog ni korang dah promote, ikut semua syarat tapi last2 hadiah ke laut..huhu
Maaf kalau ada yg terasa tapi tak baiklah macam tu kan.. Harap-harap jujurlah, dah berjanji kan..

Dan lagi satu, in case korang dah bagi syarat tarikh tutup tuntut hadiah tapi si pemenang tak jugak tuntut tu lain cerita lah kan.. And diorang sendiri tak bagi maklumat diri mcm mana nak dipos ye x? tu mungkin memang winner tu taknak hadiah tu takpon dia tak perasan ke apa ke, takpelaah..

Yang jadi masalahnya bila dah bagi maklumat diri, dia buat dekkkk jaaa..haha kesian... sy penah kena jugak, tapi sy macam buat tak kisah ja..haha

One more thing, walaupun dah dapat followers ramai, hadiah tu wajiblah dipos seperti yg dijanjikan..ye dop? ini bila dah dapat follower ramai, dah lupa usaha yg dia penah buat dulu untuk dapatkan follower ramai..hmm macam-macam..

Saya pon senarnye tengah cari masa dan hadiah yg sesuai untuk buat GA.. hehe cuma belum dapat idea dan takut nanti dah buat GA tapi tak boleh nak conduct plak..xbest lah kan... so sy pendam dululah hasrat hati..hihi, nanti ad masa sy buat k :D

haaa.. Ada sapa2 berani nak share pengalaman? hehe silakan-silakan..most welcomed!

p/s : esok exam, gila kan? boleh lagi membebel kat sini..kahkahkah. ok baiiii :*


Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

As-Salam
Dengan ini sy pon nak join la GA ni.. dah lama sunyi sepi blog ni..lama2 bersawang la ia.. huhu 
Moh kita pakat join ramai-ramai..seminggu je GA ni berlangsung.
Ada rezeki, dapatlah hadiah satu..hihi..jom3x ^_^


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih

Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)