Monday, 10 March 2014

Bayangkan apa perasaan anda bila......

Assalamu'alaikum w.b.t.
bismillahirrahmanirrahim.

Kita semua dah tahu kan pasal MH370 tu?
Harap2 semua dah tahu lah yea..
Dan harap2 kita tak sekadar tahu malah doakan untuk mereka yg dalam plane tu dan juga keluarga2 mangsa..
Sekarang bukan masanya nak blaming pilot or whatever, tolong jadi matang dan daripada asyik salahkan orang sana sini, better doakan keselamatan mereka..
Tapi, masih ada ka yg tak rasa apa-apa?
Yang kata dlm hati, "hmm kecoh sgt pasal MH370 tu, dah nak hilang nak buat camana?
Watch out your words! Just imagine if your beloved one ada dalam plane tu? how do u feel?
Takut, berharap, taknak benda buruk kan?
cer baca ni....

Sayu ooooo.. bayangkan apa perasaan si anak ni? sedih kott..
So lembutkan hati anda.
Sentiasa berharap agar semuanya selamat.
Aminnn..
dan saya, bertambah2 sedih bila pikiaq sal family mangsa-mangsa MH370..
Moga Allah bagi petunjuk.
Penuh pengharapan.
Have faith in Allah.
Never lose hopes.
Allahumma amin..

1 comment:

Phoebe said...

Turns out luahan perasaan the above was fake right? Kureng betul orang tu. Tiada kerja lain. Huhuhu...