Friday, 21 February 2014

Hadiah Giveaway Dah Sampai ^___^

Assalamu'alaikum guys !! wohoooo
Hadiah dah samapai ! Sebenarnya dah lama sampai, tapi sampai kat umah, sy kat u, so tak dapat nak tengok hadiahnya tu...
But haritu,masa ayah datang KL, tak sangka yg ayah bawak skali hadiah tuu... huhu
Giveaway yg mana yea? haritu sy ada join giveaway yang dianjurkan oleh Galeri Kraf Nailofar .. tak sangka menang dan hadiah nya telah sampai kat umah sy haritu,.. thanks a lot untuk galeri kraf nailofar !

ni gambar yg sy join tuu..


Sebenarnya giveaway ni dah lama,tapi disebabkan sy tuntut hadiah lambat, tu yang lambat sampai tu..huhu *kira untungla sebab walaupun tuntut lambat, tp pihak penganjur sudi nak bagi jugak hadiah tu..huhu
n taraaaaaa...ni hadiahnyaa ~ hehe


Ada ID card holder, kalendar kecil, and penanda buku, sangat sesuai lah untuk sy yg suka baca novel ni..hehe

Alhamdulillah.. thanks again to Galeri Kraf Nailofar.

#bolehla nak join lagi kan lepas ni..hihi


3 comments:

Kraf Nailofar said...

Alhamdulillah, selamat terima. Terima kasih buat entri ini. Amat-amat kami hargai. Insya-Allah, akan datang ada lagi jangan lupa sertai ok :)

Salam kenal..

Galeri Kraf Nailofar-

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tahniah.. comel semua hadiah itu.. :D

diana said...

tahniah...buat kenangan kan??