Tuesday, 28 January 2014

Sesiapa yang sy belum follow, sila tampil di ruangan komen.

Assalamualaikum w.b.t.

Setelah lama menyepi sebab balik kampung, harini sy muncul balik..
28 Januari 2014 adalah tarikh keramat di mana sy bakal bergelar budak degree, ecewaah *org lain dah degree diam aje, dy nak bgtaw sekampung plak..haha
Maka dengn ini, rajinlah online lepas ni, tu pun law ada masa lah yea..hihi in shaa Allah..
So berbalik pada tajuk asal yg menggerunkan itu, sy tak sempat nak follow sesetengah bloggers yg dah follow sy.. jadi sy ingin mohon maaf lah yea... so pd sapa yg sy blom follow lagi, harap boleh la komen kat bawah, nty sy follow balik yea.. tajuk kat atas tu saje je, nak bg catchy sikit, hehe..

Setakat ni je lah entry ni, nak buat permintaan tu je, harap anda semua berfikiran terbuka yea.. dan maaf sekali lagi :)

p/s: Doakan sy dipermudahkan urusan untuk mendaftar esok, di UIA Gombak :)

wassalam..

3 comments:

Cik Kema said...

salam ukhuwah..
newbies here..
saya da follow..
follow me back..tq.. :)
http://norakmallina.blogspot.com/

Nur Khairiah Irwanie said...

saya.....dah follow daa...hehe
singgah sini jap =)
jom join segmen sy ^_^
http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-by-wanie.html

Ammeylina Animey said...

woaaa, dah nak pi gombak dah. good luck sister :)kos ape eh?