Tuesday, 28 January 2014

Sesiapa yang sy belum follow, sila tampil di ruangan komen.

Assalamualaikum w.b.t.

Setelah lama menyepi sebab balik kampung, harini sy muncul balik..
28 Januari 2014 adalah tarikh keramat di mana sy bakal bergelar budak degree, ecewaah *org lain dah degree diam aje, dy nak bgtaw sekampung plak..haha
Maka dengn ini, rajinlah online lepas ni, tu pun law ada masa lah yea..hihi in shaa Allah..
So berbalik pada tajuk asal yg menggerunkan itu, sy tak sempat nak follow sesetengah bloggers yg dah follow sy.. jadi sy ingin mohon maaf lah yea... so pd sapa yg sy blom follow lagi, harap boleh la komen kat bawah, nty sy follow balik yea.. tajuk kat atas tu saje je, nak bg catchy sikit, hehe..

Setakat ni je lah entry ni, nak buat permintaan tu je, harap anda semua berfikiran terbuka yea.. dan maaf sekali lagi :)

p/s: Doakan sy dipermudahkan urusan untuk mendaftar esok, di UIA Gombak :)

wassalam..

Saturday, 25 January 2014

1st Anniversary Giveaway by Janahazana.blogspot.com


Bismillahirrahmanirrahim

Saya join GA ni :)
Jom ramai-ramai join.
Mana tahu rezki ada untuk GA ni.
Hadiah dia pun boleh tahan.
Boleh jugak kita tambah kenalan :D
JOM ! ^_^