Wednesday, 25 December 2013

COMIC FIESTA !!

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

How are you guys? hope everything is going well ^__^
Last Saturday and Sunday, 21 & 22 Dec. 2013 there was Comic Fiesta at KLCC.
Saya and kengkawan sy pergi sana, tapi 2 orang je yang masuk, sy and lagi sorang, tak masuk pun, just jalan kat taman and kat luar KLCC je.. huhu Ape tu Comic Fiesta? sy pun tak tahu sangat pun pasal event ni, tapi dah kawan ajak, pergi je lah.. seriously, kat situ ramai sangat orang yang pakai pakaian yang menyerupai karakter-II anime ! and it was ridiculously impressive ! haha 

Memandangkan ni dah nak habis sem, so terpaksa lah jimat cermat sikit kan,hihi... Nak dijadikan cerita, masa sy tengah jalan-II kat luar tu, ada English man approached me and gave me something like ticket. And i were really shocked and I thought that the ticket cold not be used anymore and maybe he wanted me to throw it away, and then I just ignored and walked away.. Padahal dalam hati masa jalan-II kat luar tu, sy nak sangaaatt masuk dalam tu, huhu. Sambung balik citer tadi, sy tak buang and sy pakai sebab tiket tu yang dipakai kat tangan tu. Then bila dah balik, sy tanya kawan sy, ni ke tiket untuk masuk tu? And dia cakap, yessss ! Ohh, how frust I were !!!! Tapi tak pa lah, benda dah lepas, salah sy jugak sebab tak tanya awal-II kan? huhu and nasib baik sy tak shy shy cat untuk amik gambar dengan 'karakter-II anime' tu.huhu
So, here are the pictures ! ^___^

I heart it a lottt ! ahah 
3 of us, lagi sorang? haha secret !
   



He hold my hand ! haha
Princesses :D
                 

~ ! KLCC ! ~
Smile is too mainstream !


Aloloo ~
Hiak hiukk !! -,-


Angel maybe?
Muslimah's Version !!






  

Lepaking with her all day ! lagi sorang? faham-II lah yea,haha

# p/s : Sekadar mencoret kenangan kat blog ni, nak menggambarkan betapa sy sangat suka dengan perkara ala-ala Jepunnn :D