Saturday, 23 November 2013

:: Impianku ::


Kon ni chi wa :D
Ogenki desu ka?

hee Assalamualaikum.. pa kabar sumanya? moga sihat selalu yaaa :D

"Impianku" tajuk kali ni.. nak cerita tntg apa?
tentang impian sy nak pergi jepun dan keinginan nak pakai kimono.

Tu macam kat atas tu, comel kan ?? ;) *btw, minat anime jugak..huhu sbb tu gmbar tu kartun

Sejak dr zaman sekolah lg ad cita2 nak pegi jepun, sambung study sana.. tapi skrang, kt UIA je, apapon Alhamdulillah jgak..huhu tp memandangkan harapan makin tipis, jadi, bulan madu pon boleh ~~ hewhew
asalkan dapat capai cita2 pegi sana :D

Kenapa sy kagum sgt dan nak pegi sgt jepun tu? sedangkan ramai orang nak pegi korea.. haa tu 'ramai orang' yg nak pegi.

Saya?

Sy tetap nak pegi jepun jugak!
sy rasa kagum dgn budaya jepun, diorang punya sifat rajin, berusaha, pembersih.. serious sy admire sgt3x!
dan lagi, budaya diorang contohnya tea ceremony and so on lah.. dan

PALING PENTING ! sy teringin nak tengok keindahan ciptaan Allah di sana.. tempatnya yg indah, tambah bila bunga sakura sedang mekar di sana.. huhu Masha Allah, indahnya la hai ~~~

Serious, teringin nak belajar dan rasai suma tu :) dan pakaian tradisoinal diorang yg entah apalah yg boleh buat sy jatuh cinta pon taktaw lah.. tp kadang kita tak perlukan sebab kan untuk jatuh cinta? ^_^

Moga satu hari nanti, tak dapat pergi sana, dapat pakai kimono pon boleh laaa ...huhu

Meh kita usha lagi gambar2 ala jepun nak ?

owhhh kawaiiiii !!!
haa versi Islamic plak yea.






11 comments:

Akeyla Azmi said...

WAH

ISLAMIC TU SANGAT CANTIK. QILA DOAKAN!!!
MAY U WILL GO TO JAPAN~~~~ <3
IHIHHIHIHI NAK PAKAI KIMONO GAK!!!!
NASIBAIK KIMONO ADA SAIZ UTK QILA HAHAHHAHAHA

<3

Aefa Aerisya said...

smoga impian tercapai.. hihi..
kimono tu boleh try kat bukit tinggi..
ade tea ceremony lagi..
boleh la rasa budaya jepun sikit :D

MaWaR RinDu said...

Akeyla : huhu thanks doakan :D

MaWaR RinDu said...

Aefa: owhh ye ke? huhu ok, thanks, in shaa ALLAH,,nty nak google ;)

Aefa Aerisya said...

aah.. kalau nk try spa die pon boleh.. tp semua kena byr la hihi.. ade kat Colmar Tropicale :D

MaWaR RinDu said...

agak2 mahal ke murah? huhu tawu2 la student ni kan,,..dt tu mcm mna,,haha

Aefa Aerisya said...

yg pasti masuk gate colmar tu je dah byr RM7 kalau tak silap.. aefa dulu tak pergi spa.. kat situ mmg mahal hukhuk.. smua ganda dua harga dia.. tmpt pelancong kan huhu

MaWaR RinDu said...

haha mestilah.. rasanya sekarang lagi mahal ntah..haha xpa2, in shaa Allah one day kmpul duit pi,, haha p honeymoon ke,,hhahaa berangan

athiqi ariff said...

insyaALLAH nt dpt g kan..

Nur Khairiah Irwanie said...

Good luck..InshaAllah..nnti akan tercapai cita2 awk tue..yg penting usaha..hehee :)

MaWaR RinDu said...

in shaa Allah aminnn !! sy akan usahakan untuk mencapainya..huhu