Thursday, 10 October 2013

Kini ku Kembali ~

Assalamualaikum !! hye bloggers !!
somebody miss me? no? err ok ~~
hehe whatever it is, diri ini sangatlaahh rindukan anda semua dan semestinya blog ini...
Mana sy pergi? diam je? hee ingat lagi sy ad cakap sy nak final exam aritu? yaa, final exam !
Dan berakhir sudah semester panjang di asasi uia pj, cuma tinggal semester pendek dan kemudian in shaa Allah akan menyambung ijazah di uia gombak.. #doakan semoga berjalan lancar yaa..
and esok,, akan kembali ke kedah..kat kedah nty tak tahu lah boleh update blog ke tak.. memandangkan sudah banyak plan yg dicipta masa cuti ni,,huhu law smpat pasti ku online~

Haritu masa post wordless, boleh tengok  SINI , tengah post sal gambar tetiba ad gmbar durian kan? hehe maka dengan berakhirnya exam tadi, keluarlah sy dan roommates g makan durian..huhu


taraaaaa ini duriannyaaa,,hehe dan dinner plak dengan domino's pizza..haha memang meraikan pemergian kami btul sebab kami dah sem last dah..tp ad yg still x abes lg.. apepon, lmbat atau cepat..moga sukses kawan2 ku :)

Setakat ni je dulu,, nty kite story mory lain yeah..

6 comments:

Fais-SKA said...

Sedapnya durian tu =) ape pun awk bt..smoga semuanya dipermudahkan Allah..

Nur Khairiah Irwanie said...

Good luck aza..
sy singgah sini nak ucap selamat hari raya aidiladha..mintak maaf kalau sy ad wt salah.. :)

puteri airyn said...

Salam Aidil Adha Aza..

Super Girl said...

untung laa dah habis exam . deeya lagi 2 paper :D

tenku butang said...

Haiiiii..Cakkk!!
done follow sini no. 113
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang.blogspot.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Aefa Aerisya said...

murah ke durian skrg ni? kat sini mahal.. cam beli pokok durian pon ade gak harga dia hehe