Thursday, 10 October 2013

Kini ku Kembali ~

Assalamualaikum !! hye bloggers !!
somebody miss me? no? err ok ~~
hehe whatever it is, diri ini sangatlaahh rindukan anda semua dan semestinya blog ini...
Mana sy pergi? diam je? hee ingat lagi sy ad cakap sy nak final exam aritu? yaa, final exam !
Dan berakhir sudah semester panjang di asasi uia pj, cuma tinggal semester pendek dan kemudian in shaa Allah akan menyambung ijazah di uia gombak.. #doakan semoga berjalan lancar yaa..
and esok,, akan kembali ke kedah..kat kedah nty tak tahu lah boleh update blog ke tak.. memandangkan sudah banyak plan yg dicipta masa cuti ni,,huhu law smpat pasti ku online~

Haritu masa post wordless, boleh tengok  SINI , tengah post sal gambar tetiba ad gmbar durian kan? hehe maka dengan berakhirnya exam tadi, keluarlah sy dan roommates g makan durian..huhu


taraaaaa ini duriannyaaa,,hehe dan dinner plak dengan domino's pizza..haha memang meraikan pemergian kami btul sebab kami dah sem last dah..tp ad yg still x abes lg.. apepon, lmbat atau cepat..moga sukses kawan2 ku :)

Setakat ni je dulu,, nty kite story mory lain yeah..

Thursday, 3 October 2013

Seribu kali ada la sehari ~

Assalamualaikum semua.. nak kongsi satu lagu sikit sebenarnya,, hehe
kat seribu kali ada la pasang tiap2 hari..
nasyid ni ad someone bg..dy suruh dengaq..
kita pon dengaq la..
rupanya nasyid yg pnah sy minat suatu ketika dahulu..
minat sbb ayah slalu pasang lam keta,,hihi tp lupa mcm tu ja..
la ni trjumpa balik..
jom layannn ~~




amacam,,best kan?? ;)

Wednesday, 2 October 2013

W.Wednesday..

Assalamualaikum..lamakan diam? harini muncul dan dalam keadaan wordless n speechless..hee
ni nk kongsi sikit...




dan lastly ~~
 
 
lapar durian laaa ;)