Thursday, 12 September 2013

Segmen 1st by Kak Wanie. Jom Join :D

 


Hye-hye. apa khabar semuanya?
Harap sihat belaka yaa.. 
haa perasan tak banner yg berkelip2 kat atas tu? 
Someone might asks, banner apa tu? 
haa banner segmen 1st by Akak Wanie kita yg comel tu,hee
berminat nak join and kenali tuan punya blog? bolehlah klik pd nama kt atas :)
ok, banyaknya la hai merepek, hehe so straight to the point setelah banyak sangat kona2(bahasa kedah, mksdnya belok2), inginlah sy join segmen ni, mana tahu ada rezki :) xda rezki pon xpe, mana tahu boleh tambah kawan yakni follower ke kan..

Kenapa sy nak blog sy dimasukkan ke bloglist Kak Wanie?
jawapannya    Saya nak blog sy dimasukkan kedalam bloglist Kak Wanie kerana sy jugak salah seorang blogger baru nak up, hehe maksudnya sy ni masih baru lagi dlm dunia blog nih, xsampai setahun lagi pun. Jadi sebagai blogger baru ni,kita mestila nak follower ramai2 jugak kan? so the same goes tu us.
Di samping itu *woo skemanya, hehe , sy juga ingin mengeratkan lagi hubungan kita sesama blogger ni, we have life in here right? so tak best lah kalau kita ni sombong je sesama blogger ni kan. 
Dan lagi, sebenarnya sy xtaw jawapan2 kat atas tu boleh diterima pakai atau tak, haha, katanya pemenang akan menang jika entry tersebut dapat menyentuh hati kak wanie, but then tak sampai la pulak tangan nak sentuh hati kak wanie, hehe * joke ja.
sy bukan la pelawak dan bukan juga seorang pak lawak, erkk kerana sy seorang mak lawak??
haha konfius sendiri dgn ayat sendiri.
ok2, mksd sy, sy bukan la seorang yg pndai buat lawak dan juga bukan pandai buat cerita sedih.
Setakat ni ja yg sy mampu, huhu..

to Kak Wanie, moga berjaya jumpa pemenang bloglist eh, tima kasih sudi jemput :D
bye2, Wassalam   
*icon comel kredit to Akak comel

8 comments:

syana mizwateva said...

all the best dikkk..:)

Nur Khairiah Irwanie said...

hehe..walaupon awk ckp awk xpandai buat lawak tp rasa ayat
awk kt atas tu lawak sbb ia buatkan sy gelak sorang2..hik3...
btw terima kasih ye aza sbb sudi join.. :D

S.K.A said...

terbaik la ayat dia =) msti dpat ni..good luck..

MaWaR RinDu said...

hihi tima kasih kak :)

MaWaR RinDu said...

err lawak ke? macm x,,hihi ok2, sama2 kasih, we shall support each other right? ^_~

MaWaR RinDu said...

huhu terbaik ke?rasa cam biasa2 je..
abg fais lg hebat kot, xpa,, is upport u, tp nty jgn lupa BW sini lak yea,huhu

Rosmiza Ali said...

Salam kenal.. Singgah sini dari segmen Cik Wanie..
Tahniah menang no.2.. =)
ZON PERMAISURI CHOMEL

MaWaR RinDu said...

huhu trima kasih singgah dan follow,, will be there later