Thursday, 12 September 2013

Presentation Tak Jadi, Then Apa Kami Buat?

Assalamualaikum korang :)
dan salam sejahtera.
Harini sepatutnya ceq ada presentation, tapi nak buat lagu mana, cancel plak..
sebabnya anak madam sakit. tak pa lah, moga anak madam cepat sihat, aminn..
so setelah berhari-hari berminggu-minggu, bertahun-tahun prepare untuk presentation,*over gilaa*  tiba-tiba cancel plak,.tapi sebenaqnya lega jugak, coz presentation ni dah sampai tahap paling susah. yakni diberi masa antara 15-20 minit, pastinya present sorang2, dalam bahasa omputih dan paling menyeramkan, tak buat dalam kelas, tapi buat kat walkway amf hall(dewan utama kt cfs). so kenala prepare betul2, org luaq tengok kot, nty malu lah ceq oii.. seram sejuk kot pikiaq. huhu
dan memandangkan presentation tu cancel, apa yg kami buat? dah siap2 semua baru dapat mesej, menjerit la eden, haha. Alhamdulillah ad masa lg nak improve nih, terutamanya grammar tu,,aiyyak, time menulis mungkin ok, tp time speaking, hah engkau bercampur aduk habis single plural.  huhu..
jap, ada soalan tak dijawab, "dan memandangkan presentation tu cancel, apa yg kami buat?" hehe ni baru nak jawab, sebenaqnya kt amf hall tu ada jual2 kt dalam tu, so memandangkan beberapa hari sebelum ni kami sibuk, tak sempat nak menyinggah lama2, kami pon cuci mata sakan la pilih barang2. almaklumlah perempuan kan, lumrah dah pantang nampak benda cun2 sikit, mesti nak beli, walaupun xda duit..huhu

haha kawan tengah pilih skirt * aku dah beli tudungsebelum tu,huhu
Dah siap pilih, nak bayaq la plak *tolg amik purse, haha

Tak sedar mata tu dah jadi sepet, ohh noo ~~
pakai purple, sebab ingat present harini,huhu

kawan belanja ! untungg woooo ~~ 

huhu saja2 ja kongsi gambar ni, dah fb x jadi pilihan dah,huhu..
bye2 ! setakat ni ja dulu, letih sudah~ malam ni nak p kelas plak.. tataaaa ~~

 nah for you !! thenx sudi singgah ;)          


8 comments:

Ida Syuhada said...

Lawanya hand bag dia... purple lagi...maklumlah miss sweetpurple...

Eiqa Almond said...

aummmm, purple.! :D
hehee
oh yee hari tu akak dah baca da psal kak ida update tu..
suruh kawan belanja kak eiqa aiskrimm.! nakk jugakkk, hohooo ;D

S.K.A said...

amf 2 ape??? hu3..pmpn suka2 la kan shopping2 ni =) sdp aiskrim 2..bru 2kli je mkn..blnja boleh?? he3..

MaWaR RinDu said...

haha mestilahh,, wajib tu ada barang warna purple,.hihi

MaWaR RinDu said...

hehe yea la kan,,purple,,lagipun harini sepatutnya presentation tp xjadi, lecturer ada cakap haritu, purple ni memukau sikit, so nk present kna la pukau org,hehe
haha nty sy suruh eh,,hehe

MaWaR RinDu said...

amf tu stand for al-Malik Faisal Hall..dewan utama kt uia pj ni, tp uia pj ni xda la besar mcm uia gombak.
huhu lumrah org puan abg fais oi,, laki siap sedia lah dgn duitnye,huhu
nak aiskrim tu? bolh2,,simpan lagi dy punya batang aiskrim ni taw, kitar semula katakan..hehe nak ke?

Nur Khairiah Irwanie said...

bestnye jenjalan..hehe

MaWaR RinDu said...

hehe best :D haritu semua pakat bz ntuk presentation, td sy n kawan2 terus shopping la,,hehe 8shopping xshopping sgt pon, main game je bnyak