Sunday, 29 September 2013

Maybe it was the last time ~

Assalamualaikum uolls..
Berkaitan dengan entri2 yg lepas, maaf yea klaw seem like keterlaluan or what..
sometimes sy tak dapat kawal emosi dan terus tulis memandangkan tgah online blog..
BUTTTT,, sy tak janji tu kali yg terakhir,, yg terakhir kt sini nya benda lain lah,,hehe


ni lah yg dimaksudkan..mungkin ni lah kali terakhir kitorang kluar ~
tempat kegemaran sy, tasik taman ______.
tempatnya cantik dan peaceful. memandangkan banyak hal yg membuatkan aku busy, tak banyak kali pon sy pi sana..,dan xlama lg nak masuk uia gombak dah, hmm tak sure bolh datang situ selalu ke tak..


Ni lebih kurang pemandangan dia,,huhu cantik tempat ni,,sy suka..
menikmati alam gituuu~~
Back to the story, sy masih ada satu sem pendek kt uia pj ni dan mungkin bolh pegi lg, tp kwn sy yg dlm gmbar tu dah last dah.. bermakna,kalau ada jodoh jumpalah kami di uia gombak..

Ni gambar masa kitorang dah balik, sepatutnya sy nak suruh dia tulis tepi tasik tu tp asyik tengok gelagat manusia yg macam2 tu, terlupa plak,,huhu 
Korang mesti tertanya2,apa yg dia buat tu? actually dia tengah tulis something dalam buku sy, dalam buku tu ada banyak memori indah bersama kwn2 PLKN dulu, so sekarang, disambungkan dgn kwn2 kt u plak..huhu

Apepon, diri ini mengharapkan moga ukhwah ni berpanjangan.. syg diorang sangat2 :')

#thanks for reading#

8 comments:

S.K.A said...

bgusnya =) sweet je pshbtan dak2 prmpuan ni..psti simpan utk bt knangan..inshaa'Allah ada jdoh dn pnjg umur boleh jumpa lg..uia gombak kawan sy ada juga kt sna..tp dak2 kelab motor la he3..sllu juga mkan kt gerai dak2 uia sllu lepak..sja jmpa2 kwan..

Niesa said...

persahabatan ttp akan kekal selamanya walau dimana juga awk brada.. :)

MaWaR RinDu said...

S.K.A : hehe mestylah sweet ;)
Haa nty bolehla abg fais blanja sy makan klaw abg fais g sana,,heheh


Niesa : yupp btoll,,in shaa Allah..

puteri airyn said...

Wah.. ada buku catatan memori persahabat yer.. Hmm.. sesuatu yang menarik.. :-)

ain diyana said...

it wont be the last time..
no good bye..
just.. see u later..

MaWaR RinDu said...

puteri airyn : huhu yupp ada,, start dr plkn..klaw ad mcm tu, bila rindu bolh tgok ;)

ain diyana : yeaaahhh u r right..aminnn

Nur Khairiah Irwanie said...

Indahnya ukhwah yg terjalin krn Allah.. :)
Semoga berkekalan.. =)

MaWaR RinDu said...

Nur Khairiah : huhu in shaa Allah,,amin