Wednesday, 11 September 2013

:: Hiburan :: hohi

Assalamualaikum readers ! hye
jam menunjukkan 1:19 a.m. korang tengah watpe tak tido lagi? huhu
sy baru selesai 'menjamah' buku sebabnya esok ada quiz, lol masih sempat update entry kan,,huhu

masa sy tengah study td, sambil2 dengarlah stok lagu dalam phone ni, sambil dengar2 tu baru perasan stok lagu dalam henset ni kebanyakannya stok lagu jiwang, putus cinta, cinta tak kesampaian n so on, haha no wonder lah sy ni pun jenis jiwang tak bertempat, rupanya lagu2 yg dok dengaq tu pun jiwang mak ai,,huhu

antara lagunya :
dan manyaaakkk lagiii ~
haha
dan pabila kita dengar lagu2 cenggini, mesti affected our emotion right?
dan sy tak berapa suka dengan situation bila teringat benda2 lepas nih, then tiba-tiba~~
jeng jeng jeng ~ haha 

woo layannn ~~~
 seyes best !! huhu
kan kan kan?

kalau betul best, meh Klik Sini plak,,hehe :)

so setakat ni jelah, sekadar hiburan di tengah pagi selepas habis study, doakan sy k esok, in shaa Allah amin :D bye bye ~~ *__<


16 comments:

Nur Khairiah Irwanie said...

Good luck aza.. :)
btw..thanks yea coz bg link td..memng awesome...
cun2 blake..hehe..:D

puteri airyn said...

Goodluck.. :-)

syana mizwateva said...

all the best..:)

S.K.A said...

good luck =) dgr lagu jiwang best ape..xsmstinya igt yg lepas2..jnji layan =)

Nur Khairiah Irwanie said...

hai aza..sy singgah kt sini..
sy xblh nk tulis kt shoutbox awk jadinye sy komen kt sini jela..hehe..
sy nk ajak awk join segmen 1st sy.. =)

http://nurkhairiahirwanie.blogspot.com/

Ida Syuhada said...

Kak Ida pun kadang2 suka gak layan lagu jiwang2 ni... imbas kembali la kisah cinta lama hihihi

MaWaR RinDu said...

Huhu tima kasih :D
kita kan geng purple, so wajiblah sharingnya,,hehe

MaWaR RinDu said...

hihi tima kasih :)

MaWaR RinDu said...

hee tima kasih senior :D

MaWaR RinDu said...

huhu memang best, sebab tu ada bnyak dlm phone nih, huhu tapi klaw mood xbrapa baik tu xleh layan, nty dy jadi teringat,huhu pelik skit sy ni

MaWaR RinDu said...

knapa xleh tulis? ok in shaa Allah :) will visit u soon

MaWaR RinDu said...

hihi kan?? kadang2 dah jadi tabiat kita mesti akan ada masa kita layan jiwang sesorang kan? huhu

Nur Khairiah Irwanie said...

:D

Nur Khairiah Irwanie said...

mcm biasa balas kt komen jelaa..hehe =)
kt shoutbox awk sy xblh nk masukkn nama,url blog & even msg skali pon
sy xnampk yg alik bawah tu..yg tempt nk isi mnda2 tu..hehe
mybe sbb sy gne netbook kot..kecikk sgt..hehe..
harap awk paham ap yg sy tulis ney.. :D

MaWaR RinDu said...

owhh paham2,,huhu jgn rsau,,hehe btw tima kasih la still sudi mlawat wlaupn susah :)

MaWaR RinDu said...

~__<