Friday, 6 September 2013

Alhamdulillah, sudah masuk bulan Zulkaedah. Pergi sudah syawal.
Tahniah buat sesiapa yg berjaya puasa 6, alhamdulillah, masih diberi kesempatan untuk melaksanakan puasa 6 :) pada yg tak sempat habiskan puasa 6, takpalah, berharaplah agar tahun depan anda dapat diberi kesempatan melaksanakannya aminn ..
Harini last syawal dan alhamdulillah last puasa 6, huhu walaupun tahun ni agak lewat habiskan puasa 6, tp nak wat camna, tu ja yg mampu,. tapi apapon bersyukur sangat sbb dberi kesempatan, walaupun agak sibuk dgn itu dan ini. 

sekarang ni sibuk dgn macam2 hal, meh nak list sikit ;)

       12/9 -> Persuasive presentation *fuhh paling susah, dan madam cakap kena present luar kelas dan maksudnya apa? maksudnya semua orang boleh tengok !!! wooo takutnyaaa !! bebudak sains pon tak kena macam ni taw :/! ok stop,seterusnya~~
               -> Submit Reflection (Drama)
  13-15/9 -> MMI (PERKIM)


       16/9 -> Annual Grand Dinner Benl(English Student)
       19/9 -> Reading Aloud Drama
       23/9 -> Grammar Presentation
               -> Submit Research Drama.

ok setakat ni yg tu dulu, dan sy tahu, pasti akan ada lagi lepas ni,hmmm..
doakan yg terbaik buat sy ehh ~~ love u ollss J

2 comments:

S.K.A said...

wah bnyak aktiviti 2 =) all the best yup..smoga dipermudahkanNya..

MaWaR RinDu said...

huhu in shaa Allah aminn :)