Wednesday, 28 August 2013

#Wordless Wednesday ~ Sedutan memori beberapa hari yg lalu ~



Beberapa hari yg lalu, diri ini kusut dgn masalah. Perasaan lama yg menjengah kembali ingatan, buatkan aku rasa serabut. Aku keliru, tak da arah tuju, lalu ku ceritakan kepada seorang kawan. Pesanannya sama seperti di atas, "istikharahlah, kalau ada jodoh tak kemana, dan kalau bukan jodoh, dgn sekelip mata Allah mampu ubah perasaan kau". Terkedu dan terkelu, walau sudah tahu tntg hakikat itu, masih terasa sesuatu. Kebetulan ketika meluangkan masa d fb sedikit lama hari ini, ternampak gambar di atas ^_~ dikongsikan bersama anda semua, kerana siapa tahu mungkin ada yg merasa hal yg sama :)

Sekian, wassalam :)

12 comments:

S.K.A said...

betol 2..istikarah la yg terbaik =) smoga smuanya dipermudahknNya..nk kwen da eh?? he3..jmputlh kwan2 kt blog ni nnti

MaWaR RinDu said...

hahahahah x,, istikharah bukan ntuk kawin ja, ni sbb masih ingat pd org yg lpas.. spatutnya dah xpatut ingat dh..huhu

puteri airyn said...

Cemburu tanda sayang :-)

MaWaR RinDu said...

sayang,tp sorang2,,huhu

S.K.A said...

owhh..ada org bt juga ye?? =) xpe..t lupa la 2..kalau sy, sy suka sibukkn dri dgn pelbagai urusan..nnti slow2 la lupa

MaWaR RinDu said...

pernah alami eh fais?? hehe sesibuk mana pon sy,ingat jgak,tu yg susah tu.. klaw ikut bz tu memg bz sgt.. tp makin lama makin ok :)dh x mcm dulu sgt, dah bolh lupa :D doakan deh

Nur Azwa Edora said...

buat solat istikharah je dear .. Allah akan bagi jawapan terbaik untuk segala persoalan kita dan semua yang kita buat tak akan sia-sia.. :)

MaWaR RinDu said...

hmm in shaa Allah,,trima kasih atas saranannya ^__~

Lieya Von Jay said...

akak pon pernah rasa mcm ni.. tapi alhamdulillah perasaan tu hilang ^_^

MaWaR RinDu said...

yea in shaa Allah,,bila dh jumpa dgn selayaknya, baru prasaan tu muncul kmbali mgkin :)

S.K.A said...

pnh =) sbb2 la sy join kelab motor..best sgt2..ni sbb xcdent je aktif blog balik..kalau x jgn harap la he3..doakn yg terbaik utk awk..

MaWaR RinDu said...

huhu trima kasih,,ohh no wonder la.. xpa2,,nty dah sihat join lah balik... sy buat blog pon salah satunya sebab tu jugak,,huhu org asyik cakap sy jiwang ja d fb,then sy buat blog,,huhu