Sunday, 25 August 2013

Mudahnya jumpa pengganti ~ Cintakah itu?

Assalamualaikum semua..
Hari ni saja nak bincang sikit, sy tak faham macam mana seseorang tu boleh bertukar2 pasangan dlm sekelip mata.. cintakah itu? atau hanya sekadar couple? 
dan takkanlah dia cinta semua orang yg dia couple kot? 
Sy pernah dengar kata2 ni and setuju sesangat, 
"Cinta tak semestinya couple dan bercouple tak semestinya cinta". huhu 
ada paham?? try baca betul2 dan fahamilah.. 
sy x samakan sy dgn org lain, cuma nak fahami keadaan ni.. itu aja,, 
harap xda yg salah faham. xda kaitan dgn yg hidup mahupun yg telah pergi, cuma persoalan yg datang di minda saja..

#apepon moga anda bahagia dgn siapapun anda bersama :)


# Waiting for my True Love # ^__~


8 comments:

mujahidah maisarah said...

rumit couple nih. cinta selepas nikah bru betul

MaWaR RinDu said...

haha tahu xpe,, :D

S.K.A said...

betol2..ada juga yg mcm ni..tp jenis yg syok sndri kot..he3..kalau bleh, bgthu mnat kt dia..tp xnk kapel..cuma nk berkwan n bercint..ehh?? cmne 2?? he3..yg sy thu kapel ni rumit..xsmuanya ke jnjang pelamin =)

MaWaR RinDu said...

huhu tahu xpe, alangkah indahnya kalau berkekalan sampai ke syurga kan ?? :D

Lieya Von Jay said...

setengah orang anggap bercouple ni mcm trend.. orang lain ada dia pon nak ada. Asal kan ada gf atau bf ja. Cinta tu tak stara mana sangat pon. tapi kalo dua2 ada sifat yang sama tu tak pa , selalu terjadi yang sorang tu main2 yang sorg lagi memang betol2 cinta . Kalo jumpa orang yg anggap cinta tu macam mainan , baik tinggal kan dan lupa kan ja... ^_^

MaWaR RinDu said...

Hakhak betul !! setuju sangat, seorg serius,sorg lg main2, last skali putus mcm tu aje, baik tgalkan klaw dh tawu diri bakal dpermainkan kan? huhu

S.K.A said...

yup =) yg berkekalan tu la mnis..he3 cuba la bt.

MaWaR RinDu said...

hahaha belum sampai masanya lg, n xda org nak pon,,huhu so keep single ;)