Tuesday, 2 July 2013

:: Takdir Yang Terindah ::



Assalamualaikum !! uit2,, hee ni nak crita sikit tntg favourite sy yg satu ni. Novel !!
Kalau korang perasan, nama link blog ni, "takdirygterindah" kan? haa nak taw sbb pe? sohih la qata' la ia diambil sempena novel sy yg pertama :) huhu ada cerita di sebalik novel ni taw, Lets me story..

Pada suatu ketika, 1 April 2010, novel 1st sy beli di salah sebuah gedung membeli-belah kt Kedah ..*huhu rasa macam skema plak*  ..huhu sy ingat sebab ada something yg happen masa tu, walaupun xda la best mana pun tapi sy still ingat,entah mengapa,ececeh..Bila dh sampai kt shopping mall tu, dah masuk waktu asar, so my mum n I pegila solat dulu, sebelum tu sy ada terselisih n 3 orang laki muda (yg tengah tu ensem) eheh tapi xlalu jalan sama pon.. then sy pon dah amik wudhu' suma n solat dulu, masa solat tu, terdengar orang kt depan tu imam, masha Allah suara dia !! hmm merdunya la hai.. serius x khusyuk smayang,,uhuk n then dah abes solat,sy pon nak kluar la,then buat2 pandang depan,,hhehe nak la jgak tgok sapa kan,,ohh rupa2nya 3 org laki td n imam tu yg hnsem tu,,hihi ohh fall in love kejap,kau jah mulalah nak berangan nk suami suara merdu macam tu lah ,bla bla bla.. haha dh lpas sy kluar, mnunggu mak time tu,dyorg pon kluar,aisehhh dy senyumm kott,,haha *gila aku ni * tapi sy, berlagak wat xtaw ja,sombong gila kot,haha padahal dalam hati hanya Allah yg taw ,,hihi dan selepas tu xda ape pon yg terjadi ..sy yg stil ingat prkara tu,,huhu sekadar kenangan mybe ~~ hiii sory taw klaw korang bosan baca crita ni,,sekadar nk share je,,huhu

Back to the novel ! Novel ni bestttt sangatttt222 !!  huhu tapi ending dy buatkan sy menangis 3 hari jugak la lepas abes baca tu, asal teringat novel tu je bolh plak menangis,,huhu .. hero dy, nama Haikal :) nama yg sy suka :) lagila feeling sakan kan... nak taw knapa sy menangis 3 hari berturut2,boleh la beli novel ni dan baca ^_^ *promote ni* huhu ok, next time, kta story bout novel2 yg lain plak yehh :)

tadaaaa ~~ wassalam :D


2 comments:

bz the witch said...

kisah ni boleh buat novellah, tajuk CINTA MUADZIN hehe...jgn marah :D

Mawar Rindu said...

waaa tajukkk mcm besttttt,, huhu Cinta Muadzin, aduhh so sweet..haha