Sunday, 7 July 2013

~ Endless Love ~

Assalamu’alaikum !!
Apa khabar semuanya? Huhu
Entry kali ni nak ceritakan pengalaman sy masa conduct “Endless Love”.
Eh ape tu Endless Love?? Hee yg tu sebenarnya nama program tu, we had assigned to do an assignment which was an issue, and we must solved the problem and involved in that solution. So kitorang buat lah tntg Neglected Old Folks. Pergi rumah orang2 tua tu, anjurkan sedikit aktiviti yg bolh ceriakan mereka and then tolong apa yg patut kat s2.

Know what, few days before we went there, I was not feeling so well. But I really hoped that I can join them. And Alhamdulillah, that day, rasa macam penyakit sy hilang,huhu . don’t know why, but it was the fact. Macam biasa lah, lecturer nya mestila Br. Shams,huhu someone that I respect. Sebelum pi tu, dah dinasihatkan semoga kami ikhlas dgn apa yg kami lakukan. Apa pon kerenah pakcik2 tu moga kami sabar and handle with the right manner. J Alhamdulillah, semuanya berjalan dgn lancar, serius, kenangan terindah sy rasa J Balik tu,ktorang tak terus balik,huhu singgah makan burger dulu bohh,,hee layan je semua, sporting plak tuh tapi still menjaga adab kami as a Muslim J tu yg kagum .. sy rasa serasi wat programme ngan dyorang J walaupun skarang dah berpecah, but still jumpa2, sembang2, belanja makan ..ohhh deep in my heart, serious, I love u guys <3



May Allah ease us . and moga ukhwah kita till jannah , here are the pictures, nak tgok, klik READ MORE k  :D



Sebelum pergi, snap dulu ;)

Doa jangan lupa ^_~


Cantik kan tempat ni ?? :D

haha photographer punya kerja ~~

Pusat Kebajikan al- Fikrah

Antara tugas2 yg perlu dilaksanakan...

Banyak taw baju2 yg kena proses, ..tapi lastly kemas semuanya :)  terima kasih kawan2

Rajin jugak hero2 ni wat keja,,huhu ;)

Sedikit pengisian dr pihak sana.

Aiman : Haishh kalah lagi aku,huhu

Main guli jommmm !!




Penghargaan :)

Sedikit cenderahati buat pak cik2 :)

Rakan kerja yg sporting :)

Byebye !! dah nak balik, owhh sobsob :(

Ha,,,ni burgernya !! yummyyy :D

Setakat ni dulu kisah ku,,huhu lain kali kita story-mory lagi k :) have fun :)