Sunday, 7 July 2013

Lecturerku yg awesome !! Dah ada buku tentang beliau :)

Assalamu'alaikum uollss !! 
Macam biasa, malam ni jadi burung hantu lagi J hee
Rasa macam dah lama tak update blog ni, bukan sebab apa, tengah join training kt sini, so bz skit, tapi masih rajin ntuk BW,,hee

Ok, back to the topic, still remember the awesome lecturer yg sy ceritakan dlm 2nd entry sy? Seorang yg banyak sedarkan sy tntg kesilapan diri ini..haa meh nak cerita sikit, salah seorang student beliau, my senior, dah pon buat buku tentang beliau dow~~ Buku ni diinspirasikan dari Tuesday With Morrie la. Lecturer sy ni klaw nak tawu, muda lagi, nk masuk 30-an camtu je.. tapi tengoklah betapa ramai yg kagum dgn beliau, dgn sifat rendah dirinya,hmm rindu nak belajar dgn dy lagi :) btw, nampak tak betapa ramai students beliau yg sependapat ngan sy? Huhu



In shaa Allah sy nak beli nty bila dah ada kat pasaran, excited sgt,huhu mungkin sy akan dapat balik feeling belajar ngan dy ke..
Tawu tak, orang cakap subject tu susah, tapi bila belajar dgn dy, hmm tak rasa macam susah pon. Bukan nak riak atau bangga ok, tapi ramai kot students dy cakap camtu, ok,xnak bebel lagi,huhu nak rasa perasaan tu? Jom kita beli buku ni ok sayang2 sekalian :D enjoy !!!


1 comment:

Nur Khairiah Irwanie said...

Alhamdulillah..untung dye ada student yg g2..