Monday, 1 July 2013

Last Entry???

Assalamu'alaikum !! hmm  mungkin ni lah last entri sy..emm 
untuk malam ni la ek,,hehe mana bolh nk tutup belog ni sedangkan baru ja ditubuhkan,,hehe

Awal lagi, kenapa dah last? hmm sebabnya, lately sy asyik tidur lewat ja..Insomnia ?? No ! I'm not !! haha
I'm just thinking that I wanna to study after this and get early sleep. Actually I'm just ok if having not enough sleep, but then I realize I couldn't pay attention in class tadi. *eh jap2,ok ke tu klaw dah xbolh pay attention?? err konfius jap..hehe* berblogging blogging jugak,tapi kalau bolh sy xnak la ganggu study sy :) cukuplah blog ni untuk tempat sy share apa yg sy tahu dan xbawak mudharat pd sy kan? begitu jugak korang..moga blog ni bagi kebaikan je pd korang ek..

Whatever it is, sebenarnya I already fall in love la ... in love dgn sapa?? dgn belog lah,,hehe so xleh la nak tinggal belog ni lama2, pujaan hati la katakan, acewwaaahhh,,haha..

Ok lah,,slamat berbelog korang :) enjoy urself :D chiaoww ~~~

Wassalam..

No comments: