Tuesday, 2 July 2013

Hensem takk?? ;D

Eh eh !! Sapa niii???? skandal ke???? 

haha ni gambar Lee Min Ho n I la  :) woot2,,edit bohh..huhu

Ni plak ? Teejay Marquez !! Filipino .. Berkenalan masa gwiyomi !! haha *berkenalan la sgt kan ~~

Ok, kembali ke dunia yg nyata !! hensem takk??? hee cepat jawab jujur ^^
Hensem kan?? ciptaan Allah mana ada x cantik..hee sebenarnya saja ja masukkan gambar dyorang nih, rasa malam ni asyik cita menda yg suka je kot.. yealah ,,buat apa nak cerita benda yg kita tak suka plak kan? huhu buat rosak mood je kan? better we happy2 je ^_* chill ok :)
Hee napa sy suka Lee Min Ho? ntah, memangla sbb dy hnsem tapi bila dy brlakon,fuhh berkarisma kot.. ohh I'm in love again !! haha .. especially dalam CITY HUNTER !! auchhh macho gilerrrrr !! 
ok stop ! haha nty angin nak tgok cerita korea dtg, susah plak, sbb tgah study ni kan..
so Teejay Marquez, knapa plak yea? hmm sbb hensem jgk kot..huhu

tapi, both of them, bibir merah ^^ x macam smoker,. *I dont really like smoker actually,,shh dont tell anybody !! haha :P lol

Setakat ni je kot dulu,nty crita lain ek,,ramai lg sebenaqnya,,huhu,, tataaaaa ~~~


4 comments:

Nao Mei said...

memang sah peminat drama korea..hihi...

MaWaR RinDu said...

hehe boleh la,,tapi xlayan sgt skarg,,bz skit,,huhu

athiqi ariff said...

amboi...org melayu kita ramai yg hensem..xpyh korea sgt..hehe...btw dh follow awk..thanks

MaWaR RinDu said...

haha memang ada laki mlayu yg nsem tapi klaw minat korea nih,dah tawu xkan dapat n admire je,tapi klaw laki mlayu ni susah skit,paham2 la ekk,,heee ok2,,welcome :)