Wednesday, 24 July 2013

Blog sakit, sy pon sakit,uhuk

Blog stil sakit .. Background entah ke mana hilangnya, merajuk apa pon sy xtahu lah. 
sy yg spatutnya sgt bz minggu ni and dah niat tak nak buka blog, terpaksa batalkan, takkan nak tinggalkan blog dlm keadaan camni???
hmm sedih sgt, mcm2 cara sy cari nak pulihkan dy smula tp tak jugak berhasil, 
PADA SESAPA yg tahu mcm mna nak selesaikan masalah ni ,tolonglah sy. 
Kena baiki syg sy ni sblm hujung minggu ni sbb i'll not b around. Hmm ..
Dah tanya pakcik google,tp still x jumpa. Apa yg spatutnya kna buat nih?? 
Sy dah nekad, esok sy akan baiki dy jgak,tak kiralah mcm mna pon. !!

# sayang, pliz kembali macam dulu boleh? Rindu awk yg dulu,sobsob :'(
*eh jiwang plak,haha

Minta kerjasama eh, tolong sy :( 
May Allah helps those who want to help me.amin..

:: Blog ni dah jadi part of my life dah , takkan kita nak biarkan part of our life sakit kan? ::

8 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

assalam, bunda pun kurang arif bende2 ni..tak dapat nak nolong...tanya kat blog yg sedia ada buat tutorial ..

salam ramadhan...

Mizz Aiza said...

akak pun tak pasti camna nak selesaikannya.. adik dah cuba pasang background baru? atau ada backup/restore tak sebelum ni?

MaWaR RinDu said...

ada backup/ restore ,,tp xtawu guna cmna,,huhu..

MaWaR RinDu said...

ad search kt blog yg wat tutorial,tp xjmpa jgka,,huhu xpe

S.K.A said...

he3..bykkn bersabar =) adalh 2 pnyelesaiannya nnti..sy pn bljar dr google je slma ni..nk tlong mmg xpro sgt..sori

MaWaR RinDu said...

huhu xpe,,tgah cari ikhtiar lain gk ni :)

Aida Ismail said...

Ciannye. Sekarang dah ok kan? Jangan lupa buat backup k ^^

MaWaR RinDu said...

huhu alhamdulillah dh ok..n dah buat backup :) kna hati2,,kdg2 xjangka pon kan bnda tu jadi,,tba2 je