Wednesday, 24 July 2013

Berita Gembira Seluruh Dunia !!

Alhamdulillah, Praise to Allah !!

Blog sy dah baik seperti sedia kala :D ha kauuu senyum sampai ke telinga, ngeh2.
Punya la mencari sana cari sini jalan penyelesaian dy, last2, diri ni setle sndiri jek, adoiyaii mungkin ada la tu hikmahnya kan?

Rupanya time ni lah berfungsinya backup/ restore yg kta download tu, in case jd ape2, senang crita.
Punyalah mengadu kat kak Mizz Aiza tak tawu macam mana nak guna benda alah tu,rupa2 nya, punyalah senang. Btw, thenx kak aiza sbb tanya sal backup/restore tu,,huhu..
but, serius, memg careless..huhu tak try buka dulu. tapi dah cari jalan penyelesaian lain.. PENGAJARAN k!
pada blogger2 sekalian yg x download lg backup/restore tu, silalah melakukan hal yg sedemikian k ;)

# Salam sayang dengan sungguh2 kegembiraan dr sy ;)

haa btw, ni gmbar yg backup/ restore tu pd yg xtawu,, hee


Klik untuk nampak lebih jelas

Ok, sekian saja. Wassalam. ^_~

6 comments:

puteri airyn said...

Alhamdulillah kan blog aza dah okay..kalau buat backup tu..kiranya blogskin kita tu tak hilang ke??

MaWaR RinDu said...

yupp,,tak hilang.. lpas sy upload balik, dy terus ok,huhu alhamdulillah sgt, tp sy download bnda ni dh lama, so structure dy smua xsama mcm dulu la,skrg tgah prbaik lg :)

S.K.A said...

he3..cantik blog ni =) sbb 2 la sy kalau nk edit ape2 kod, msti b.up dlu..sng nnti..kalau x..hilang semuanya

MaWaR RinDu said...

hmm btol,,setuju sgt,,lpas ni kna hati2 lg,,huhu

Aida Ismail said...

Tu la, kena sentiasa backup kalau buat pape perubahan. Baru la tak gelabah. Hehe~ :D

MaWaR RinDu said...

hehe betoll,,sokong kak aida :) !!!