~ Welcome to takdirygterindah.blogspot.com a.k.a TwiNkLinG StAr ~~ When there is something you really want, FIGHT for it!

Wednesday, 10 July 2013

Kalau kita mimpikan seseorang tu, maksudnya dia tgah rindukan kta ?? ye ke?

Assalamualaikum uolls !!
Pe  khabar? Sihat? Dah lama x update blog rasa. Biasa lah,kehidupan di u,busy sedikit,huhu
Klaw diikutkan hatia ni,nak update,tp timing plak tak sesuai, n bila dh ada masa, mood nak menaip plak tak da,,haishh tak paham..huhu
Kembali pd topic, prnah dgar pasal org cakap “klaw kita mimpikan seseorang tu, maksudnya dia tgah rindukan kta”?? tapi sy rasa la kan, bukan org tu yg rindukan kita, tapi kita yg rindukan dy,,haha betul tak? Kadang2 masalah kita pon boleh masuk dlm mimpi kita, sbb apa? Sbb kta terlampau fikirkan masalah tu kan..

Tapiii dua tiga hari ni, sy xtawu la knapa, sy asyik termimpikan seseorang, nak cakap sy rindukan dy, fikirkan dy, tiap hari pon msty dy akan masuk dlm kepala otak sy nih.,tapi sblm ni xda nak mimpi tiap2 malam, n memang sgt jarang nk mimpi sal dy walaupun sy _____ dy..kdg2, bila sy tidur n mimpikan dy, mesty sy terus terjaga n sedikit terkezut, kenapa nak terkezut pon xtaw lah..haha..mimpi ni mainan syaitan,tapi bukan ke syaitan dah kena kurung? Err.. sesapa bolh tolg leraikan persoalan ni? Btw,trima kasih sudi membaca J wassalam :)

6 comments:

Abe Din said...

Sembahyang sunat mohon petunjuk-Nya. Selamat berpuasa semoga mendapat petunjuk.

MaWaR RinDu said...

in shaa Allah :) trimas :)

Aida Ismail said...

Kalau kita yang mimpikan dia, mesti la kita yang rindukan dia. Teringat-ingat sampai terbawa dalam mimpi. Hehe~

sutera ungu said...

Salam ukhuwah. Singgah n follow...pencinta purple

MaWaR RinDu said...

salam ukhwah jgak :) trima kasih :)

MaWaR RinDu said...

kalau ikut logik mcm tu la kan? huhu ntah,, sy pon xpaham,,haha