Monday, 15 July 2013

Omeykan diorang ?? ;D

Assalamu'alaikum !!!
Today we gonna have a discussion about ~~~ *eh2 silap tempat lolz..hee 
hehe saja ja wat gimik kat atas tu.. rerasa mcm dh ada lelabah dekat blog ni kan? haha padahal baru 5 hari je x update papew..

OK... apa yea nak cerita hari ni? sementara menunggu waktu berbukak kan,xkan nak pi mengadap makanan plak, nty terliuq ceq,,hehe.. nak story morry pasal orang2 yg dah hampir setahun lebih hidup ngan ceq lah..

taraaaaa ....

hee happy je kan muka semorang?? ^_^ dyorang ni my roommates.. bertemu atas kehendak Allah pd 3 jun 2012.. sampai skarg still 1 bilik,setia la konon,eheh >.< haha tudung putih, menandakan hari tu adalah hari rabu, besala,ikut peraturan, nty kan kena saman lak kan,hehe ..eh mngarut ja lebih ni, ok yg kanan sekali tu budak BAR ,eh bukan bar yg disko2 tu taw,tapi Bachelor of Arabic, hehe kat uia pgil BAR. sama dgn yg sebelah kiri sy tu..dyorg sama kos..yg sebelah kanan sy plak amik kos HS a.k.a Human Science.. dan saya?? err ntah,haha.. dyorang semua baik2, setakat ni xda lagi la kena dismiss ke ape kan.. know what, sy rasa sem ni la ukhwah kitorang makin rapat,bukan sebelum ni x rapat,tapi org cakap makin kukuh la,,slalu spend time sesama,ni smua mgkin jgak sbb ktorg ada pgang jawatan dlm satu organisasi ni,so banyak berbincang sesama la kan.. apepon,dalam setiap perhubungan tu kan, mesti punya akan ada pertengkaran, salah faham, pergaduhan, tapi kita kan dah besar :) try la kawal benda tu ek, setakat kejap2 tu xpe,lama2 tu elakkan la ek :) n lagi satu, roommtesku yg amik bar, 2 tahun kt sini, yg hs, ni lah last sem dy, n sy, short sem lah sem terakhir sy kt tmpat terindah ni.. 

apepon, moga ukhwah kitorang kekal untuk selamanya la kan :) doakan yea :)

n hargailah setiap orang yg hadir dalam hidup kalian, sebab pertemuan kta,telah direncanakan oleh Allah, dan pasti membawa maksud tersendiri :) moga kalian juga punya sahabat2 yg baik.. ^_~


2 comments:

Aida Ismail said...

Moga ukhwah yang terjalin berkekalan :')

MaWaR RinDu said...

trima kasih doakan :D